Etusivu
Betesda-säätiö on vuonna 1971 perustettu yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhteisö. Pyrimme toiminnallemme edistämään asukkaiden arvokasta ja itsenäistä elämää vaikeissakin elämäntilanteissa.

www.betesda.fi
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
ESIHENKILÖ
Työpaikan tiedot:
Tehtävä
Esihenkilö
Sijainnit
Sipoo, palvelukoti Kotivalli
Haku alkaa
9.2.2021
Haku päättyy
27.2.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,15
Työpaikan kuvaus
Betesda-säätiö on vuonna 1971 perustettu yksityinen ja yleishyödyllinen säätiö, joka tuottaa Uudellamaalla
asumis- ja avopalveluja ikäihmisille, aikuisille vammaisille ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä
yleishyödyllistä kansalaistoimintaa. Säätiössä työskentelee noin 200 työntekijää. Voit tutustua tarkemmin
säätiöön, sen toimintoihin ja palveluihin sekä Betesdaan työpaikkana osoitteessa www.betesda.fi.


Haluatko tulla kehittämään Betesda-säätiöön mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita?

OLETKO SINÄ etsimämme hoitotyön ammattilainen, jota kiinnostaa johtaminen, osaamisen kehittäminen, perehdytys ja hoitotyön laadun varmistaminen? Etsimme iloiseen joukkoomme Betesda-säätiön Palvelukoti Kotivalliin Sipooseen esihenkilöä johtamaan Kurjenpesän ja Vermelän ryhmäkotien toimintaa. Molemmissa ryhmäkodeissa asuu mielenterveyskuntoutujia. Kurjenpesän asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja Vermelässä asuvat tarvitsevat kevyempää tukea. Kotivallissa on yhteensä 93 asukaspaikkaa seitsemässä eri ryhmäkodissa.

Kotivalli sijaitsee Sipoon Linnanpellossa kauniin Vermijärven rannalla, jossa asukkaat ja työntekijät voivat tehdä retkiä lähiympäristöön tai lähteä autolla virkistäytymään Nikkilän keskustaan. Kotivallissa työskentelee neljä esihenkilöä, joiden kanssa teet yhteistyötä.

Tarjoamme mahdollisuutta päästä kehittämään Betesdan ja Kotivallin toimintaa yhteistyössä esihenkilöiden henkilökunnan ja muiden yksiköidemme kollegoiden kanssa. Tule osaksi monipuolista ja ammatillista kasvua tukevaa tiimiämme!


Tehtävään hakevalta odotamme:

- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai alempaa korkeakoulututkintoa, täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla.
- Muuta soveltuvaa AMK-tason terveydenhuollon koulutusta. Soveltuvaksi koulutukseksi voidaan katsoa myös aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys tai soveltuva alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla.
- Kokemusta esimiestyöstä ja mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä.
- Hakijan eduksi katsomme muun lisäkoulutuksen mielenterveys- ja päihdealalta sekä aiemman kokemuksen samankaltaisesta työstä.
- Arvostamme hakijassa hyviä yhteistyö-, ohjaus ja opetus- ja tietoteknisiä taitoja sekä organisointikykyä, kehittämisosaamista ja muutosvalmiutta.

Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.


Tarjoamme:

- Monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä.
- Kilpailukykyisen palkan
- Mahdollisuuden kouluttautumiseen.
- Yksityisen työterveyshuollon.
- Liikunta-ja kulttuurisetelit
- Edullisen työpaikkalounaan.


Säätiö on savuton työpaikka. Palvelukodeissamme asuu ja vierailee myös lemmikkieläimiä. Työpaikalle päästäksesi tarvitset oman auton.


Työ on päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja:
Ryhmäkodin esimies Marja-Liisa Karvonen 0400 694921, marja-liisa.karvonen@betesda.fi tai toimitusjohtaja Armi Lampi p. 050 5993012, armi.lampi@betesda.fi
Aikaa jäljellä